ARGENTA. Egyszerűen több.
gyors
rugalmas
szabad
egyszerű

MIÉRT AZ ARGENTA?

KÖLCSÖNÖK

Éven Túli Lejáratú Kölcsön

A legelterjedtebb banki termék, amelynek során a jövedelmeihez leginkább illeszkedő, legfeljebb 20 éves futamidő alatt, havonta fizetheti vissza a kölcsönt. Ennek a konstrukciónak változó a kamatozása, amelynek meghatározása az alábbiak szerint történik: kamatláb = 3 havi BUBOR + kölcsönszerződésben rögzített kamatfelár. A BUBOR (budapesti bankközi forint hitelkamatláb), mértékét Társaságunk nem tudja befolyásolni, illetve annak jövőbeli változását sem lehet biztosan prognosztizálni. Mindez tehát azt jelenti, hogy szerződéskötéskor Ön kamatkockázatot vállal! Kérjük, hogy a hitelfelvétel során ne csak a jelenlegi BUBOR kamatszintet, kamatfelárat, illetve becsült törlesztőrészletet vegye figyelembe, hanem azt is fontolja meg, hogy esetleges kamatláb-növekedés esetén is tudja-e megfelelően törleszteni kölcsönét?
A teljes hiteldíj mutató (THM)* kockázati besorolástól függően: 8,06% - 22,5%.

Áthidaló Kölcsön

Egyszerű konstrukció, amely 1 évre biztosítja a kölcsönösszeget. A futamidő alatt Ügyfeleinknek havonta vagy csak kamatot, vagy még kamatot sem kell törleszteni, 1 év elteltével pedig egyösszegben esedékes a tőke és járulékai. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Áthidaló Kölcsön jellegéből adódóan a futamidő végén jelentős egyösszegű teljesítés lesz esedékes, amely komoly anyagi terhet jelent! Tehát csak akkor ajánljuk ezt a konstrukciót, ha már most biztos benne, hogy 1 éven belül ingatlan eladásból, vállalkozásából, vagy egyéb forrásból nagyobb bevétele várható!
A teljes hiteldíj mutató (THM)** kockázati besorolástól függően: 14,11% - 22,50%.

FEDEZETEK

A kölcsön fedezete az ARGENTA LÍZING ZRt. által forgalomképesnek ítélt per-, teher-, és igénymentes, önálló helyrajzi számon nyilvántartott - akár több - lakás vagy családi ház lehet. A fedezetül felajánlott ingatlanra az ARGENTA önálló jelzálogjoga, valamint elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre, az Adós(ok)nak pedig közjegyző előtt egyoldalú tartozáselismerő nyilatkozatot kell tenni. Fontos tudni, hogy valamennyi tulajdonost, a tulajdonosok házastársát, az esetleges haszonélvezőket és özvegyi joggal rendelkezőket Adósként vonjuk be a kölcsönszerződésbe. Ugyancsak további Adós vagy készfizető kezes bevonása szükséges gazdálkodó szervezetek, KHR-es, valamint a szerződéskötéskor 25 év alatti és a futamidő végén 75 évesnél idősebb ügyfeleink esetében.

 

*A THM 20 éves futamidő, 5.000.000,- Ft kölcsönösszeg, 2019.06.26. napján jegyzett 3 havi BUBOR, és 2019.07.01. napján történő szerződéskötés figyelembevételével került meghatározásra. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
** A THM 1 éves futamidő, 5.000.000,- Ft kölcsönösszeg, és 2019.07.01. napján történő szerződéskötés figyelembevételével került meghatározásra. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

ARGENTA LÍZING ZRt.
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27.
Tel.: (06-1) 391-4818; Mobil: (06-20) 466-2926, (06-30) 641-1168
Fax: (06-1) 391-4819; E-mail: argenta@argentalizing.hu