ARGENTA. Egyszerűen több.
gyors
rugalmas
szabad
egyszerű

AJÁNLATKÉRÉS

Tisztelt Érdeklődő, kedves leendő Ügyfelünk!

Miután alaposan áttanulmányozta a Társaságunk által kínált konstrukciókat, a fedezetként elfogadható ingatlanok körét, és az ügymenetet, ezen az oldalon lehetősége nyílik személyre szabottabb ajánlatot kérni az ARGENTA LÍZING ZRt-től.

Az alábbi adatok megadásával - tájékoztató jelleggel - elvégezhető egy úgynevezett előszűrés, amelynek alapján eldöntheti, hogy érdemes-e elindítania a hiteligénylést.

Ne feledje, hogy a jövedelmi viszonyok feltérképezését, és az ingatlan értéke és a hitelösszeg közötti összefüggések vizsgálatát a jelenlegi jogszabályok - a fogyasztók védelme érdekében - nagyon szigorúan szabályozzák, a feltett kérdések alapján történő egyszerűsített hitelvizsgálat tehát nem Társaságunk előírása, a kérdések megválaszolása a minél közelítőbb eredmény elérését célozzák.

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az adatok kitöltése önkéntes, az az alapján adott tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, nem jelent kölcsönnyújtási kötelezettséget, az csupán az Ön tájékoztatását szolgálja, valamint a tényleges adatok ismeretében a feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

A *-gal megjelölt adatok megadása kötelező!
 

ARGENTA LÍZING ZRt.
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27.
Tel.: (06-1) 391-4818; Mobil: (06-20) 466-2926, (06-30) 641-1168
Fax: (06-1) 391-4819; E-mail: argenta@argentalizing.hu